Over ons


Over ons


Verhage Orthopedie: beste weg naar herstel
Ben je op zoek naar het juiste advies of het juiste hulpmiddel om de kwaliteit van jouw leven en bewegen te verbeteren? Verhage Orthopedie is een orthopedisch technisch bedrijf met meer dan tien deskundige medewerkers. Wij hebben de kennis en ervaring om samen met jou de beste weg naar beter functioneren en herstel uit te stippelen.

Passend hulpmiddel
Ieder onderdeel van het bewegingsapparaat van het menselijk lichaam kunnen we ondersteunen of vervangen. We hebben een groot assortiment op voorraad, maar ook alle middelen in huis om voor jou een passend hulpmiddel te maken. Als we iets op maat maken, doen we er alles aan om je snel van je persoonlijke hulpmiddel te laten genieten.

SEMH-gecertificeerd
Als cliënt ben je bij ons verzekerd van kwaliteit. Waarom? We zijn SEMH-gecertificeerd. De SEMH is de landelijke kwaliteitsstichting voor zorgleveranciers van medische hulpmiddelen. Alleen orthopedisch technologen die hoogwaardige kwaliteit leveren, mogen het kwaliteitslogo van de SEMH aan hun werk koppelen. De SEMH zegt zelf: vanaf het opnemen van de maatvoering, het vervaardigen van het product tot aan de 'finishing touch' bij het passen ben je bij dit orthopedisch technisch bedrijf in goede handen.

Samenwerking
Naast kennis en ervaaring is er nog een factor die onze kwaliteit bepaalt: we werken nauw samen met huisartsen uit de omgeving en orthopedisch chirurgen, fysiotherapeuten, revalidatie- en sportartsen. Zij werken onder andere in het Meander Medisch Centrum, de St.Jansdal ziekenhuizen, het Gelre ziekenhuis en de Treant ziekenhuizen in het Noorden van het land. Als het nodig is, kunnen we deze professionals gemakkelijk inschakelen. Samen komen we tot een goede diagnose en een goed advies.

Thuis gevoel
Het thuis gevoel is Verhage niet vreemd, dit heeft alles te maken met vertrouwen, wij laten je merken dat je welkom bent. Een prettige ambiance, kopje koffie, krantje, even bijkomen. Wanneer je een moment moet wachten in de behandelkamer zorgen wij ervoor dat dit op een behagelijk, confortabele manier gebeurt. 

Verhage orthopedie:
>Empathisch                              >Betrokken
> Integer                                      >Meedenkend
> Betrouwbaar                           > Flexibel

Ons team
Maar wie zijn die medewerkers dan? Hoe heten ze, wat doen ze binnen Verhage Orthopedie, wat zijn hun drijfveren? Lees hieronder hun persoonlijke verhalen .