Nieuws


Nieuws


Sluit je aan bij ons team en maak deel uit van onze innovatie en groei

verhage vacature

Product van de maand: Enkelbrace

Een enkelbrace zetten we in als het enkelgewricht instabiel is of als de enkel verstuikt is.

Een enkelbrace geeft stabiliteit, druk en ondersteunt de bewegingen van de enkel tijdens lopen en sporten. Door een enkelbrace verklein je de kans op een enkelblessure.

In sommige gevallen gebruiken mensen een enkelbrace omdat ze dan niet elke keer hun enkel hoeven in te tapen. Een enkelbrace kun je namelijk gemakkelijk afdoen en elke keer opnieuw gebruiken.

Enkelbraces zijn er in verschillende uitvoeringen. Bijvoorbeeld met en zonder versteviging, met en zonder baleinen, met veter- of klittenbandsluiting. De ene brace geeft ook meer steun dan de andere. Samen kijken we met welke brace jij het beste uit de voeten kan.

Huurbraces

Ga je een weekje skiën, een berg beklimmen of hiken en mis je eigenlijk de stabiliteit voor deze activiteiten, dan heb je wat aan een kniebrace.

Die hoef je dan ook niet direct aan te schaffen maar kan je ook huren voor een aantal dagen of weken. Je komt bij ons voor het maatnemen, wij geven je de perfecte brace voor deze dagen mee. De kosten hiervan komen op € 18 inclusief btw per dag. Mocht de brace je heel goed bevallen en wil je hem liever zelf aanschaffen, dan trekken wij de huurkosten natuurlijk van het aanschafbedrag af.

Bel ons of neem contact met ons op via het contact formulier voor meer informatie of een afspraak.

Blijf in beweging!