• Direct een afspraak

  • Maatwerk & Confectie

  • Oplossingsgericht

Apeldoorn


Verhage Orthopedie maakt ook deel uit van FSG Health aan de Laan van Westenenk


De kracht van Verhage Orthopedie
Bij Verhage Orthopedie werken orthopedisch technologen en orthopedisch technici. Er is bewust gekozen voor een kleinschalige opzet. De wachttijden zijn kort, de hulpmiddelen zijn snel klaar, het contact is persoonlijk.

Vestigingen en spreekuren
Verhage Orthopedie heeft verder een vestiging in Soest en houdt spreekuur in Harderwijk, Dronten, Lelystad, Almere, Amsterdam, Hoogeveen, Stadskanaal en Emmen. Sinds 2017 maakt Verhage Orthopedie deel uit van FSG Health in het FSG-complex in Apeldoorn. Vroeger zat hier mediabedrijf Wegener. Groot voordeel van FSG Health is dat hier ook orthopeden, sportartsen en fysiotherapeuten hun werk doen. De verschillende disciplines bundelen hier hun kennis en lopen gemakkelijk bij elkaar naar binnen om te overleggen.

Sporterstest
Ook sporters kunnen terecht bij Verhage Orthopedie Apeldoorn voor perfect op maat gemaakte podologische sportzolen en steunzolen.

Kwaliteit
Verhage Orthopedie is SEMH-gecertificeerd. SEMH is de landelijke kwaliteitsstichting voor zorgverleners van medische hulpmiddelen. Als cliënt heb je de garantie dat jouw hulpmiddel van hoogwaardige kwaliteit is. Ook zijn wij lid van branchevereniging NVOS/Orthobanda. Zorgverzekeraars stellen dit soms als voorwaarde om een orthopedische voorziening vanuit de aanvullende verzekering te vergoeden.

Samenwerking
Verhage Orthopedie werkt intensief samen met de andere zorgprofessionals in FSG Health, maar werkt ook nauw samen met bijvoorbeeld orthopeden, sportartsen, chirurgen, neurologen, plastisch chirurgen en reumatologen in omringende ziekenhuizen. Zo houdt Verhage Orthopedie spreekuur in het Gelreziekenhuis in Apeldoorn, Refaja Ziekenhuis in Stadskanaal, Scheper Ziekenhuis in Emmen en Ziekenhuis Bethesda in Hoogeveen. Maar ook in: Amsterdam, Dronten, Harderwijk, Lelystad en Soest. Wil je een afspraak maken op één van laatst genoemde locaties scrol dan naar het einde van de pagina waar je de button Soest vindt.

Financiële afhandeling
De zorgverzekering betaalt vaak je hulpmiddel. Wij zorgen dan voor de financiële afhandeling met jouw zorgverzekeraar. Je hoeft zelf geen ingewikkelde formulieren in te vullen. Ook wij kunnen voor je nagaan of jouw zorgverzekeraar je hulpmiddel geheel of gedeeltelijk vanuit de basisverzekering vergoedt. Zo niet, dan moet je zelf je eventuele aanvullende verzekering raadplegen.

Hulpmiddel snel klaar

Een confectiehulpmiddel uit het standaardassortiment is meestal direct leverbaar, een semi-confectiehulpmiddel binnen een week. Een orthopedisch hulpmiddel op maat maken duurt meestal drie tot zes weken.

Afspraak maken

Wil je een afspraak maken in Apeldoorn, Hoogeveen, Emmen of Stadskanaal?

Bel 055 - 720 0815

Verwijzing

Voor verwijzing geldt het volgende:

  • De medisch specialist doet altijd de eerste verwijzing. Dit geldt niet voor steunzolen: deze worden uit de aanvullende verzekering vergoed.

  • Als het een herhaling van een voorziening betreft, kan in sommige gevallen de huisarts verwijzen. Als je net bent overgestapt naar een andere zorgverzekeraar, kan de huisarts niet verwijzen. Als je voorziening al wat ouder is, bijvoorbeeld drie jaar, accepteert de zorgverzekeraar ook niet altijd dat de huisarts voorschrijft.

  • We kunnen je uitleg geven over de verwijzingen vergoeding. Bijvoorbeeld of je voor je verwijzing het beste je medisch specialist of huisarts kunt benaderen. Het advies kan ook zijn om zelf informatie in te winnen bij de zorgverzekeraar.

  • Ook zonder verwijzing kun je bij ons terecht voor advies, diagnose en behandelplan.